Kuracie prsia s paradajkami a šalátom.
14.10.2015 - 19:00
Recept od Habovcov.
Suroviny:
kuracie prsia
olej
maslo
sušené paradajky
rukola
syr
bazalka čerstvá
smotana
parmezán/ pecorino
Postup:
Mäso umyjeme, vysušíme a odblaníme, prerežeme na polovicu, posolíme a opečieme na oleji a masle. Pred dokončením pridávame nakrájané sušené rajčiny a na mäso dáme syr. Potom to necháme na pár minút dôjsť v trúbe.
Extra si spravíme rukolové hniezdo, ktoré prelejeme výpekom z masa a sušených rajčín. Šalát musíme hneď podávať a ešte dorobíme omáčku, ako preliv na mäso. Do trošku výpeku pridáme bazalku, zalejeme smotanou , dochutíme parmezánom alebo syrom pecorino a týmto polejeme mäso z rúry.