Moja mama vari - recept 69 - pyre

Bravčové stehno so zelerovým pyré

Recept od Kovaľovcov.

Suroviny: 

Bravčové stehno
Slanina
Soľ
Zeler
Maslo
Smotana – sladká – 33 percentná
Gorgonzola

Postup:

Mäso umyjeme, vysušíme, nakrájíme na primerané plátky, vyklepeme a  posolíme, pokorníme. Opečeme z oboch strána a potom necháme dôjsť v rúre položené a prikryté slaninkou. Zeler si nastrúhame a povaríme bez soli, potom pridáme smotanu a gorgonzolu a maslo a rozmixujeme lahodné pyré.Podávame so zeleninou, najlepšie s rajčinkou opraženou na masle a prekrojenou na polovice.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!