Prsia z holuba na koňaku a zelerová pusinka

Recept od Habovcov.

Suroviny:

Mäso- holuby, najlepšie prsia
Koňak
Zeler
smotana
olivový olej
maslo
Soľ
500 ml Vývaru

Postup:

Prsia opečieme na masle a oleji, okúpané v koňaku. Dáme ich bokom. Na strúhadle postrúhame zeler, uvaríme ho a spravíme z neho pyré spolu s maslom a trochou smotany, môžeme ich dať do formičky a zapiecť v rúre. Prsia vrátime na panvicu a zalejeme koňakom a maslom a necháme vyvrieť alkohol, vôňu dodáme rozmarínom.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!