
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Bravčové mleté + hovädzie, ale môže byť aj morčacie
Cibuľa
Cesnak
Olej
Cestovina
Soľ
Korenie
Tvrdý syr- parmezán, eidam
Hliva ustricová
Sladká šľahačka- 33 percentná
Postup:
Mäso posolíme, okoreníme, nastrúhame tam cibuľu, cesnak, pridáme dobre na jemno postrúhaný syr a vypracujeme jemnú hmotu a tvarujeme rezne, ktoré vypražíme v oleji alebo masti. Extra si uvaríme cestovinovú prílohu, kotrú prelejeme hlivovou omáčkou, ktorú sme si na drobno nakrájali a na opečenej cibuľke opražili , posolíme ju a zalejeme sladkou šľahačkou, necháme prevariť, pridáme studené maslo, čím nám krém zhustne a podávame naliate na cestoviny so syrovými rezňami.