Srnčí chrbát s fazuľkovým ragú
Suroviny:
Srnčí chrbát
soľ
Zelené fazuľky
Cesnak
Olej
Maslo
Masť- tuk, živočíšny
Bobkový list
Korenie
Rozmarín
Červené víno
Borovička
Postup:
Srnčí chrbát vykostíme a riadne posolíme, spravíme si marinádu z borovičky, bobkového listu, korenia a necháme tam malé steaky z mäsa odpočívať. Zelené fazuľky si uvaríme v osolenej vode, potom ich rozmixujeme s maslom a trochou šľahačky a vytvoríme malé pusinky, ktoré môžeme opiecť v oleji. Zvyšok zelených fazuliek použijeme ako prílohu a dochutíme ich cesnakom a maslom. Mäso z prudka opečieme na oleji a vo výpeku si spravíme omáčku doliatím vína a necháme vyvariť alkohol.