Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
1kg varenych zemiakov v šupke
cibuľka
mrkva
sterilizované uhorky
olej
kyslá smotana
horčica
soľ
čierne korenie
práškový cukor
4 plátky bravčovej krkovičky na rezne
3 vajcia
šľahačka
múka -polohrubá
strúhanka
bravčová masť na vysmážanie
citrón
petržlenová vnať
Postup:
Zemiaky ošúpeme, pretlačíme cez krájač, nakrájame na drobno cibuľku a sterilizované uhorky, nastrúhame na jemno mrkvu, dochutime olejom, soľlou, čiernym korenim, horčicou, kyslou smotanou, práškovým cukrom a šťtavou z uhoriek, zamiešame. Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, obalíime v trojobale a vysmážame na bravčovej masti, na tanieri ozdobime petržlenovou vňatou a plátkom citrónu.