Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Cestoviny - penne
Tuniak, môže byť aj z konzervy, naložený v oleji
Olej
Cesnak
Čili paprička
Pretlak
Korenie, soľ
Víno- červené, stolové, ktoré nám chutí
Cherry rajčiny
Provensálske korenie
Slaninka
Postup:
Cestoviny si dáme variť a extra na panvivi si spravíme základ z cibuľky, cesnaku, slaninky, čili papričiek, korenia. Opražíme všetko a zalejeme pretlakom, do ktorého nakrájame aj čerstvé cherry rajčiny. Dochutíme vínom, soľou, korením a prevaríme. Cestoviny scedíme a pridáme do omáčky. Na vrch jedla servírujeme kúsky lososa, aby ho bolo vidiť.