Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
sviečkovica
Olej
Cesnak
Korenie, soľ
Ryža
Citrón
Čily paprička
Rozmarín
Rukola
Postup:
Sviečkovicu umytú a vysušenú krájame na úplne tenké plátky, možno si to môžeme nechať pokrájať na stroji u mäsiara. Pokoreníme a rýchlo opečieme v oleji, ktorý sme dochutili čily, cesnakom a rozmarínom. Ryžu si spravíme na troche oleja, zalejeme v pomere 1 šálka ryže a 1, 5 šálky vody, dochutíme citrónovou šťavou a trochou citrónovej kôry. Rukolu dáme na mäso a pokvapkáme dobrým olejom. Všetko na záver posolíme najlepšie morskou soľou.