Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Mleté hovädzie mäso
Žemľa na hamburger
Soľ
Korenie
Vajíčka
Olej
Ocot
Horčica
Rajčiny
Cibuľa
Zemiaky
Syr- čedar
Postup:
Z mletého mäsa si spravíme placičky, ktoré dľa potreby dokoreníme a dosolíme, ale ak je mäso kvalitné, tak ani nemusíme. Opečiem na rozpálenej panvici z oboch strán. Spravíme si svoju majonézu zo žĺtkov, oleja a octu prípadne aj horčice. Tým potrieme žemľu z oboch strán. Na panvivi si speníme cibuľu, môžeme ju zaliať aceto balzamikovým octom. Na žemľu s majonézou dáme mäso, cibuľu, na panvici si roztopíme syr, ktorý kladieme na cinuľu, pridávame rajčiny a zatvoríme druhou žemľou.
V oleji si môžeme z ošúpaného a na hranolky pokrájaného zemiaku spraviť čerstvé hranolčeky.