Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Ryža- jasmínová
Kuracie stehná
Kokosové mlieko
Vývar
Cibuľa
Kari korenie, kari pasta
Soľ
Korenie
Citrónová tráva
Postup:
Kuracie stehná pokrájame, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji na spenenej cibuľke. Ak sa mäso zatiahlo zalejeme ho kokosovým mliekom a pridáme červenú kari pastu plus polámeme tam citrónovú koru, ktorú sme si ale ošúpali. Necháme všetko prejsť varom a vypneme. Medzi časom si spravíme jasmínovú ryžu, ktorú nemusíme umývať a klasicky na troche oleja ju opražíme a zalejeme vodou v pomere 1 ku 1, 5 hrnčeka. Varíme asi 6- 8 minút a vypneme sporák po uplynutí tohto času.