
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Teľacia panenka
Soľ
Korenie
Maslo
Smotana na varenie
Olej
Cibuľa
Zemiaky
Šampióny
Vývar
Postup:
Mäso umyté a odblanené narežeme na pekné plátky, pokoreníme ho a posolíme. Opekáme na oleji a masle, kým sa nezatiahne, potom ho podlejeme vývarom a necháme vývar odpariť. Extra na panvici na oleji si usmažíme cibuľku na drobno nakrájanú, pridáme šampióny, ktoré neumývame, ale s kefkou vyčistíme a len prekrojíme na polovičky, všetko spolu opečieme a zalejeme sladkou smotanou, dochutíme a dokoreníme. Kto má rád výraznejšiu chuť, tak si môže pridať k hríbom biele víno. Zemiaky predvaríme a potom opečieme na cibuľke a kvalitnej masti či oleji.
Prílohou môže byť sezónny šalát