Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
INGREDIENCIE:
jahňací chrbát
60 g masti
soľ
čierne korenie
cesnak
500 ml vývar
200 g bulgur
Zelenina - mix, mrkva, cuketa, petržlenová vňať
POSTUP:
Mäso umyjeme a osušíme, posolíme a pokoreníme a namarinujeme v oleji s cesnakom, opečieme na panvici a necháme dopiecť v rúre, cca 9 minút. Bulgur zalejeme najlepšie vývarom a nakrájame do neho zeleninu na rovnaké kúsky na strúhadle. Zjemníme maslom. Jahňací chrbát môžeme aj grilovať v kuse a potierame ho rozmarínovou vetvičkou a olejom z cesnaku a čily papričiek. Potom ho zabalíme do alobalu a necháme odstáť.