![Moja mama - recepty 143 - Urbanove](https://static1.joj.sk/html/assets/img-transparent.png)
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Vykostené morčacie stehná
čierne korenie
morská soľ
Tekvica hokkaido
rozmarín
Pesto:
Bazalka
Píniové oriešky
parmezán
cesnak
Olivový olej
Soľ, korenie
Postup:
Mäso umyjeme a osušíme. Z oboch strán ochutíme čiernym korením a potrieme pestom.
Pesto: Ingrediencie na pesto rozmixujeme, podľa chuti pridáme soľ a korenie.
Mäso grilujeme na panvici z každej strany. Na záver posolíme a posypeme lístkami čerstvej bazalky.
Tekvicu nakrájame na tenké plátky, osolíme a opečieme na panvici (cca 10 minút).