Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
4 bravčové kotlety (800 g.)
olivový olej
soľ, čierne korenie
brusnice 200 g
čerstvé oregano
cherry (alebo višňové víno)
slanina 100 g
1 červená cibuľa
1 veľká červená paprika
zavárané biele fazule 300 g. (v plechovke)
rozmarín
bobkový list
hrsť čerstvej bazalky alebo mangold
Postup:
Do kotletky urobíme kapsičku, ktorú naplníme zmesou nakrájaných brusníc, oregána,
olivového oleja, sherry (višňového vína) a soli, ktoré sme si pripravili v mažiari. Takto naplnené
kotletky nasolíme, nakoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť na rozpálenú
grilovaciu panvicu. Podusíme nakrájanú cibuľku, pridáme na kocky nakrájanú papriku, bylinky,
soľ, korenie a uvarenú fazuľku. Zalejeme troškou vody a dusíme. Na koniec pridáme väčšiu hrsť
nakrájanej bazalky alebo mangold. Celková príprava 25 – 30 min.