Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Mäso umyjeme, osušíme, odblaníme a narežeme na kúsky. Pokoreníme a opekáme na kokosovom tuku z oboch strán, primerane. Potom to zabalíme do alobalu a necháme dôjsť. Vložíme do rúry, nech mäso dôjde.
Na druhej panvici si nakrájame slaninku na malé kocky, speníme ju a pridáme kukuričný klas, ktorý povaríme vo vode. Osolený ho opekáme na slaninke a ružovom korení. Potom klas vyberieme a na výpeku spravíme omáčku, tak že tam pridáme maslo a koňak a flambujeme to. Na tretej panvici si na masle či tuku opekáme zelené struky, podľa tvrdosti a nakoniec pridáme cesnak a chilli podľa chuti.
V tuku si spravíme pár čipsov z batátov, ktoré budú len dekorácia. Dochucujeme priebežne a aj ochutnávame.
Servírujeme.