
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
800g mletej hovädzej sviečkovej
Bylinky čerstvé: oregano,tymian
Soľ, korenie
Kokosový tuk
Žemle na hamburger veľke 4 ks
Majonéza
Kečup
Ruccola
Syr roquefort
Anglicka slanina na tenko nakrájané plátky
Figové chutney (čatní)
Cibuľa 2 veľké
Olej rastlinný
Hladká muka
Mlieko
Čerstvé figy
Jedna veľká paradajka
Postup:
Mäso osolíme, okoreníme, pridáme nakrájané bylinky, vytvarujeme hamburgery. Dáme pomaly piecť nakrájanú cibuľu na panvicu s olejom. Pečieme cca 10 minút. Pridáme soľ a cukor. Dáme si ohriať olej do panvice. Nakrájame si cibuľové krúžky, obalíme ich v cestíčku z mlieka a muky. Pred pražením ešte obalíme v múke. Vyprážame ich nakoniec cca 3-4 minúty dozlatista. Opečieme mäso, opečieme si pečivo, natrieme majonézu a kečup na jednu stranu a figové chutney (čatní) na druhú. Vyskladáme všetky ingrediencie do hamburgeru a je to.