Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Dôkladne odblaníme panenku, nakrájame ju na asi dva prsty hrubé kolieska.Opačnou stranou noža každý kúsok naklepeme z oboch strán, osolíme, posypeme soľou a čerstvo mletým štvorfarebným korením. Rukami vrátime mäsu pôvodný tvar a po obvode ho obalíme natenko nakrájaným prúžkom oravskej slaniny. Mäso dáme na panvicu a opekáme z oboch strán.
Kým sa mäso pečie, pripravíme si omáčku: Dubáky nasekáme na drobné kúsky a na cibuľke orestujeme, kým budú mäkké.
Zahustíme omáčku, pridáme smotanu na varenie. Nakoniec na zjemnenie chuti pridáme kúsok masla.