
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Diviačie mäso umyjeme, osušíme, naporciujeme, osolíme a okoreníme. Na panvici rozohrejeme olej, na ktorom mäso opekáme 5 minút z oboch strán. Steaky vyberieme z panvice a odložíme na teplé miesto. Lesné ovocie necháme rozmraziť. Hrušky ošúpeme, rozdelíme na polovice, jadierka vydlabeme lyžičkou a reznou stranou nadol položíme na grilovaciu panvicu. Opekáme približne 5 minút.Do výpeku po steakoch nalejeme smotanu a pomaly privedieme do varu. Pridáme rozdrobené pyré a cukor. Dôkladne rozmiešame.Mäso poukladáme na taniere a prelejeme gaštanovou omáčkou. Ozdobíme grilovanou hruškou a lesným ovocím. Tesne pred podávaním pridáme kopček zmrzliny.