
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Omáčka:
Postup:
Mäso nakrájame na plátky a naklepeme ho .Kúsky rozprestrieme na doske, okoreníme, potrieme horčicou, na každý plátok dáme kúsok uhorky, klobásky, slaniny, vajíčka a cibule. Závitky zrolujeme tak, že bočné strany dáme dovnútra, aby plnka nevypadla.Opražime na pridkom ohni a nehachame dusit.
V kastróliku necháme rozpáliť tuk, vložíme bobkový list, nakrájanú cibuľu, restujeme do hneda. Pridáme nastrúhané uhorky , horčicu, zľahka orestujeme. Podlejeme vyvarom, pozor na horčicu, aby sa nepripálila, lebo by bola omáčka horká. Rozmiešame, necháme variť, kým cibuľa nezmäkne, podlievame vodou podľa potreby.