Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
2 veľké baklažány
400g morčacie prsia
8 plátkov prerastenej slaniny, dlhých, najlepšie pancetty
100g malých hrozienok
50g orechov vlašských
1 cibuľa
Cesnak
Soľ, korenie
Rozmarín, tymián
500g Zemiaky varené (na zapečenie)
Formičky kruhové 7-10 cm na zapečenie v rúre
4 lyžice smotany na šľahanie
1 vajce
50 g medu
Limeta
Kúsok zázvoru
Sójová omáčka ľahká
Horčica dijon
Šalát, kokteilové rajčiny
Hrozno , najlepšie bezsemenné (za hrsť)
Kokteilove rajčiny
Postup:
Zemiaky so smotanou a vajcom zapečiem vo formičkách v rúre.
Mäso nasekám na drobno a opečiem na panvici. Položím na plátky baklažánu, oviniem slaninou, spevním šparadlom a zapečiem v rúre. Zo sój.omáčky a medu s hroznom a rajčiakmi pripravím preliv. + šalát obloha