Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny
1 kg zubáč
50g soľ
50g korenie čierne mleté
150ml olej
(prepustené maslo) ghee
Príloha:
3 ks cuketa mladá
250 g bryndza
200g parmezán
150g maslo
250g Cherry paradajky
Paprika čerstvá farebná
Postup:
Zubáča okvapkáme olejom, osolíme a posypeme mletým korením, vmasírujeme do mäsa. Citrón si môžete dať po tepelnej úprave. Na panvici zohrejeme prepustené maslo a rybu opekáme najskôr zo strany kože asi 3 minúty, po otočení ešte 2 minúty. Nám to stačilo, aby nebola vysušená. Do výpeku vložíme na kolieska nakrájaný citrón a trochu snecháme opiecť, ten ochutil výpek a tým prelejeme opečenú rybu.
Mladú neošúpanú cuketu dobre umyjeme a nastrúhame, na rozpustenom a dobre rozohriatom masle restujeme asi 3-4 minúty.
Pridáme rozdrobenú bryndzu, premiešame kým sa nerozpustí a na záver vmiešame nastrúhaný parmezán a necháme rozpustiť a spojiť, celé to netrvá viac ako 3 minúty.