Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup :
Sviečkovú naporcovať na steaky, každý po obvode obaliť plátkom údenej slaniny.
Na rozohriatej panvici opiecť z každej strany, ochutiť a vložiť do vyhriatej rúry .
Z hlivy odrezať 4 pekné plátky a dať ich do výpeku z mäsa orestovať na dekorovanie.
Na panvici orestovať zvyšok nakrájaných húb, podliať bielym suchým vínom , nechať vyredukovať a zahustiť maslom a smotanou.
Zemiaky nasrúhať na hrubom strúhadle, dochutiť cesnakom, bylinkami, drvenou rascou a na panvici usmažiť malé placky.
Jedlo sa dochucuje soľou, čerstvo mletým korením a čerstvými bylinkami.