Špagety na hubách s hovädzími rezancami
Ingrediencie:
Hovädzie mäso
hríby dubáky
šampiňóny
slanina
maslo
vyvar
smotana
citron
cibuľa
cesnak
šalotka
rasca
čierne korenie, soľ
špagety
olej
hladká múka
rozmarin
tymian
bazalka
Postup:
Vo voku opražíme na kocky nakrájanú slaninu, potom pridáme
pokrájanú cibuľu a urestujeme ju. Medzitým nakrájame hovädzie mäso na
tenké rezance, osolíme, okoreníme a podľa chuti posypeme rascou. Mäso
pridáme na cibuľu so slaninou a necháme zo všetkých strán zatiahnuť.
Potom pridame nakrajane hriy na drobno. Za občasného podlievania
dusíme domäkka. Keď je mäso mäkké, šťavu mierne zahustíme múkou,
prevaríme a podávame so špagetami, uvarenými klasickým spôsobom.Nakoniec
to všetko zmiesame dokopy.