Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Dám zovrieť vývar, Kuskus dám do misy, okorením, osolím ale len podľa toho ako je slaný vývar!!! Zalejem tesne nad kuskus. Zakryjeme fóliou resp. tanierom.
Zubáča dám do zapekacej misy na backpapír. Zmiešam pomarančovú šťavu, s olejom a harrisou a potriem ním zubáča. Dám do rúry. Nakrájam si červenú cibuľu a šalátovú uhorku na pekné malé kocky. Bylinky (Petržlenovú vňať a mätu) tiež nakrájam. A keď je kuskus hotový, načechrám ho vidličkou a opatrne vmiešam cibuľu, uhorku a bylinky.
Servírovanie: na tanier dám kuskus, na to rybu a dookola polejem výpekom z ryby.