
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
500 g kuracia pečeň, 2 ks cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, soľ, čierne korenie, 50 g čerstvý kôpor, suché biele víno, polotučné mlieko, solamyl, bravčová masť, olej, guľatozrnná ryža, bylinky
Postup:
Na masti alebo oleji speníme cibuľku a pridáme nakrájanú pečienku. Prilejeme 1 dl vína a dusíme asi 10 minút na jemnom ohni. Zovrieme mlieko a pridáme nasekaný kôpor. Kôprovú omáčku vlejeme do panvice s pečienkou, premiešame a pridáme cesnak. Na úplný záver poprášime omáčku solamylom a dochutíme soľou a čiernym korením podľa chuti. Podávame s ryžou.