Moja mama - jahnacina

Jahňacie kotlety so šošovicou a feta šalátom

Recept od Greena a Donga.

Ingrediencie:

  • 300 g mrazeného hrachu
  • 800 g Zelená šošovica (konzervovaný)
  • Biely vínny ocot
  • Hnedý cukor
  • mäta
  • 200 g feta syr
  • 8 jahnacie kotlety
  • olivovy olej
  • sol, korenie

Postup:  

Vložte hrášok do vriacej vody po dobu 3-4 minút, až kým nebudete jemný, potom scedte. Zmiešajte so šošovicou, octom, cukrom a mätou, potom pridajte fetu a dobre premiešajte. Zahrejte panvicu, kotlety potrebujú trochu oleja a korenia. Varíme v horúcej panvici 4 minúty na každej strane, kým nie je zapečená a stredná je ružová. Rozdeľte šalát medzi štyri misky a servírujte.

Zdieľaj na facebooku