
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Základné suroviny:
350 g morčacie mäso
250 g biely tofu syr
2 ČL horčica
2 ČL sójová omáčka
1 ks cibuľa
150 g strúhaný tvrdý syr
Ostatné suroviny:
olej, soľ, mletá rasca, mletá červená paprika, mleté čierne korenie
Postup:
1. Tofu nakrájame na kocky, pokvapkáme olejom a sójovou omáčkou, pridáme papriku, korenie a rascu, premiešame a necháme 30 minút odležať.
2. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Cibuľu ošúpeme, nakrájame na jemno a speníme na rozpálenom oleji. Pridáme mäso, prudko opečieme a ochutíme soľou a horčicou.
3. Podlejeme trochou vody a necháme dusiť. K mäkkému mäsu pridáme tofu a dusíme spolu, kým sa nevyvarí všetka tekutina.
4. Podávame s listovým šalátom a paradajkami. Pred podávaním posypeme syrom.