Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny
1000g kacacej pecene, 150g hladka muka, 4ks vajicka, 200ml mlieka, 150g struhanky, sol, cierne mlete korenie, 50g cukru, 250g ladoveho salatu, 250g lolo rosso, 250g polnicek, 100g rukola, 100g citron, 100ml olivovy olej, 4 spravne zrele cerstve figy, 200g cherry rajciny (mix zlte aj cervene), 4PL redukcie z balsamica, 500g kacacej masti
Postup
Umyjeme si a naporcujeme kacaciu pecen, pripravime si veci na obalovanie pecene. Ochutime ciernym korenim a obalime si pecen do dvojobalu, ktoru vyprazime na kacacej masti. Pocas vyprazania pecene si pirpravime salatovu zmes listov, ktoru dokladne premyjeme a natrhame, nakrajame si rajcinky a figy. Po priprave salatu si pripravime zalievku na salat. Do misky vystavime 2 velke citrony, pridame olivovy olej, sol, cukor, prelejeme tym salat a premiesame. Balsamico pouzijeme na zaver, ako vysledny preliv cez salat. Podavame.