Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
1.Na oleji opečieme pretlačený cesnak a nastrúhaný zázvor, pridáme mleté mäso a opečieme ho pekne do hneda až chrumkava. Jemne posolíme.Na druhej panvici nasucho opečieme baklažán do mäkka.
2.Zmiešame mäso s baklažánom, pridáme
pretlak, kukuričný syrup,tak 3 lyžice ustricovej omáčky, sójovej omáčky tiež asi 3 lyžice. V poháriku si rozmiešame lyžicu škrobu s trochou vody a pridáme do baklažánu. Škrob nám zaistí pekný glanz ;)
3.Chvíľu všetko spolu povaríme. Jedlo by malo byť viac nasládle ako slané.
Servírujeme s jasmínovou ryžou.