Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Kačacie prsia s kožou 4 ks
Maslová tekvica
Rastlinný olej 1 l
Soľ, korenie
Maslo
Cesnak
Rozmarín
Balsamico di crema
Maslo
Portské víno
Postup:
1.Prsia stiahneme z kože, kožu na drobno nakrájame a urobíme mini oškvarky.
2.Prsia opečieme na panvici z každej strany chvíľku. Potom steak nakrájame na cca 5 kúskov a tie opäť samostatne opečieme z bokov.
3.Tekvicu očistíme a nakrájame na čo najtenšie okrúhle plátky, ktoré vypražíme vo vriacom oleji z každej strany. Necháme odkvapkať a poslíme.
4.Na výpeku opečieme nadrobno nakrájaný cesnak a rozsekaný rozmarín opečieme a pridáme balsamico crema sol korenie pridáme portské , pridáme maslo a redukujeme do sklovita .