Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Prsia dáme na rozpálenú panvicu dole kožou, ktorá je šachovnicovo narezaná. Osolíme ich a okoreníme. Varené zemiaky rozmágame, pridáme vajíčko, soľ, múka. Medzitým nám musí vrieť voda na cesto. Z cesta si spravíme šulce ktoré nakrájame na kolieska. Do každého kolieska spravíme značku vidličkou a dáme variť do vriacej vody. Hotové vyplávajú na hladinu. Po uvarení do nich pridáme trochu masla a dáme na panvicu spolu s najemno nakrájanou šalotkou. Na panvicu si dáme smotanu, gaštanové pyré. Rozvaríme. Pridáme tartufo pastu. Sušené slivky s koňakom oflambujeme na panvici. Treba flambovaciu pištoľ.