Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
750 g filet vykosteného pstruha
250 g kyslá smotana
750 g zemiaky uvarené v šupke
cibuľa,
cesnak
pažítka
citrón, alebo limetka
soľ, korenie , ml. paprika,olivový olej, rasca
150 g cestovina – malé fliačky
Postup:
Filet pstruha umyjeme, osušíme narežeme,kožu,posypeme rascou
Opečieme na oleji kožou dole, pred podávaním otočíme a krátko
opečieme, posolíme,
Granadír: Na rozpálenom tuku opražíme cibuľku, pridáme zemiaky
a cestovinu, poprášime paprikou, osolíme prehrejeme
Omáčka: pažítku nasekáme nadrobno a primiešame do smotany, dochutíme
soľou. Dochutíme citónom