Moja mama - recepty Ragú z údenej krkovičky na hrachovej kaši

Ragú z údenej krkovičky na hrachovej kaši

Recept od Rusinu a Sedláka.

Ingrediencie:

  • údená krkovička varená 0,6 kg
  • pikantná klobása
  • cibuľa
  • cesnak
  • korenie
  • soľ
  • maslo
  • olej
  • sušene slivky
  • namočený a predvarený hrach
  • vývar
  • krájane paradajky
  • rímska rasca
  • paprika mletá
  • fazuľa v konzerve biela
  • čerstvý majorán

Postup:

Hrach dáme variť do vývaru. Potom pridáme urestovanú cibuľu s cesnakom, rozmixujeme a zjemnime maslom dochutíme korením a soľou. Krkovičku nakrájame na kocky a urestujeme na cibuli a cesnaku so slivkami. pridáme krájane paradajky koreniny a varíme do mäkka. klobásu nakrájame na kolieska a opečieme olej zlejeme do misky a klobásu pridáme do ragú. všetko spolu ester dochutíme majoránom a pridáme k tomu fazuľu.

Pozrite si celý recept v epizóde Mojej mamy: