![Moja mama - recepty - Filety zo pstruha v mandľových lupeňoch, hráškové pyré, estragónová omáčka](https://static1.joj.sk/html/assets/img-transparent.png)
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Ryby umyjeme, osušíme, posolíme a obalíme v mandliach z jednej strany - bez kože, opečieme na prepustenom masle na hladkej panvici a o pár minút otočíme na stranu s kožou, trochu pečieme a odstavíme preč, prikryjeme. Mrazený hrach hodíme do vriacej vody, dáme do mixéru so sladkou smotanou a obyčajným maslom, posolíme a rozmixujeme na hladké pyré. Omáčku spravíme na čistej panvici s prepáleným maslom a veľa estragónom, zalejeme vývarom a redukujeme.
Ak sa podarí, dáme preč kožu z filetu a tak podávame.