Moja mama - recepty - treska chorizo

Treska SKREI na zelerovom pyré s chorizom

Recept od Rusinu a Sedláka.

Ingrediencie:

  1. Treska SKREI 4 ks alebo jeden filet
  2. Soľ
  3. Korenie
  4. Maslo
  5. Olej
  6. Smotana
  7. Zeler 2 ks
  8. Petržlen
  9. Limetka
  10. Tymian
  11. Rozmrazený hrášok 100g
  12. Chorizo klobása 2 ks
  13. Cesnak
  14. Granátové jablko

Postup:

Zeler a petržlen očistime nakrájame a dáme variť do smotany so soľou a cesnakom. Tresku očistime nakrájame  okoreníme osolíme opečieme na masle s bylinkami a cesnakom. Zakryjeme a necháme dôjsť. Hrášok orestujeme na masle a osolíme okoreníme. Chorizo nakrájame na jemne plátky a opečieme na panvici na čipsy, vyberieme na papier a odmastime ich. Granátové jablko rozkrojíme a vybúcham jadierka na dekoráciu na tanier. Pokvapkáme tanier ešte olejom z choriza.

Pozrite si celý recept v epizóde Mojej mamy: