Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Hrášok si orestujeme na šalotke nakrájanej na drobno, podlejeme vývarom a šlľahačkou, osolíme okoreníme a pridáme muškátový orech, povaríme, rozmixujeme v mixery poprípade prepasírujeme. Langustiny si prepolíme zbavíme čriev.
Na konci opečieme na panvici s olivovým olejom a cesnkom v šupke a jednou chili papričkou. Opekáme naozaj len chvíľočku.
Trošku vývaru, kyslú smotanu, pomarančovú šťavu povaríme rozmixujeme ponorným mixerom, ochutíme soľou, korením a troškou cukru do teplej omáčky vmixovavame studené kocky masla až kým nám omáčka nezhustne, potom do nej pridame lososove vajíčka a nasekaný kôpor.
Langustíny možme na konci zaudiť udiarenskou pištoľou