Suroviny: 800 g Teľacia sviečkovica bez palca Soľ, korenie 300 g Šampiňóny 600 g shimeji huby Cesnak Parmská šunka – plátkovaná 20 plátkov 125 g Baby špenát, 600 g baby brokolica 2 dcl Demi glace 2 dcl Červené víno 250 g masla Bylinky Chladené lístkové cesto – 400 g Olej Vajcia Postup: Sviečkovicu ochutíme soľou a korením, opečieme na olivovom Oleji Šampiňóny rozmixujeme za surova a následne restujeme, aby sa stratila voda osolíme a okoreníme. Cesto natrieme šampiňóny Pastou, uložíme baby špenát, parmskú šunku, opečené mäso, potrieme vajíčkom a zabalíme Potrieme z vrchu vajíčkom a posypeme hrubozrnnou soľou, takto pripravené bochníky dáme piecť do rúry na 200 stupňou 15 min. Brokolicu sparíme vo vriacej vode, sprudka schladíme v ľadovom kúpeli, posolíme, pokoreníme a prehrejeme s maslom Shimeji huby opečieme spolu s cesnakom, pridáme čer. Víno, odparíme alkohol a potom pridáme demi glace, zredukujeme na polovicu a zjemníme maslom