Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Vajcia, semolinová múka, pridáme pár kvapiek oleja, soľ, korenie a paradajkový prach ktorí si vymixujeme z usušených paradajok. Ingrediencie sa v mixéri zmenia na čosi podobné drobenke. V prípade, že by ste mali cesto príliš suché, prilejte trošku vody, ak je mokré prisypte múku. Cesto vyberte na dosku a trošku ho spracujte. Necháme zachladiť pokrájané na menšie časti. Následne cez stojček na cestoviny postupne stenšujeme až na predposledný stupeň. Potom nakrájame na dlhé tagliatelle. Ktoré budeme variť vo vývare rozriedenom vodou.
Rozohrejeme si malé množstvo tuku a opečieme viac farebné paradajky spolu s orieškami, znížime teploty a pridáme nasekaný cesnak. Mierne speníme a pridáme malé množstvo vývaru. Nasekanú bazalku a cestoviny. Pridáme rukolu a parmezán premiešame podľa potreby osolíme a okoreníme.
Na vrch na cestoviny pridáme malí šalátik s citrónovej šťavy olivového oleja rukolových listov a jedlých kvetov. Tiež pridáme trocha paradajkového prachu.