Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Kuracie supreme osolené a okorenené, opečieme najskor na strane kde je koža a potom otočíme. Takto opečené dáme dopiecť do rúry na cca 9 minút.
Polentu vsypeme do prevarenej smotany s vývarom, ked začne hustnúť, pridáme bylinky, maslo a podľa potreby ešte smotanu. Na koniec vmiešame parmezán a vajce, nalejeme na plech a necháme pár minút odložené, aby sa nám spojila. Potom vyberieme z plechu, nakrájame na kocky a obalíme v kelových listoch, ktoré sme si vopred oblanžírovali a následne schladili v ľadovom kúpeli. Takto obalené polenty opečieme na masle.
Omáčku si pripravíme tak, že na opečenú šalotku použijeme malé množstvo smotany, maslo a vyfiletované citrusové plody. Pár kusov filetiek z pomaranča odložíme a použijeme na dekoráciu.
Z kelovéko listu si nakrájame menšie kusy a následne ich oblanžírujeme v osolenej vode, potom prudko schladíme a opečieme na masle.