Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup
Tuniak si nakrájame na pekné obdĺžniky a následne namarinujeme vo wasabi paste a sépiovom atramente. Krátko opečieme na panvici cca 30/40 sekúnd z každej jednej strany.
Predvarenú ryžu zmiešame s avokádom, ktoré sme si nakrájali na malé kocočky, a spolu s parmezánom a vajcom podľa potreby osolíme a okoreníme. Následne ich obalíme v ryžovej múke a ponoríme fritovať do oleja.
Karfiol nakrájame na malé kúsky a dáme variť do kokosového mlieka ktoré sme len osolili. Keď je karfiol uvarený do mäkka tak ho do hladka rozmixujeme a ochutíme citrónom. Pridáme maslo a podľa potreby osolíme.