Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Očistenú panenku okoreníme a osolíme sprudka opečieme na panvici a dáme dopiecť do predhriatej rúry. Keď je panenka do ružova, na panvici si zvlášť rozohrejeme med zo sójovou omáčkou, chilli a necháme skaramelizovať tak aby sa nám nachytala na mäso.
Pohánku si uvaríme do mäkka v osolenej a okyslenej vode, následne si orestujeme nakrájanú zeleninu pridáme granátové jablko čili, cesnak a zjemníme maslom. Všetko spolu rozmiešame tak aby nám vznikol teplý šalát. Podľa potreby osolíme a ochutíme limetou.
Omáčku pripravíme z karamelu ktorí nám ostane po panenke a pridáme do neho červené víno a granátové jablko. Zredukujeme na potrebnú konzistenciu.