Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Postup:
Mäso umyjeme, osušíme a odstránime z neho všetok nadbytočný tuk. Celé čierne korenie rozpučíme v mažiari, presypeme ho do plytkého taniera a obalíme v ňom mäso. Vlašské orechy rozdelíme na polovicu a opražíme na suchej panvici. Pražíme približne 3 minúty a občas panvicou zatrasieme. Vyberieme ich a odložíme nabok. Nové zemiaky umyjeme a dáme ich variť do vriacej vody. V panvici rozpálime 1 lyžicu oleja, maslo a opražíme na ňom nasekanú cibuľku. Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny a na silnom ohni opekáme približne 4 minúty. Dochutíme soľou. Huby s cibuľou vyberieme z panvice a preložíme na tanier. Do panvice prilejeme zvyšný olej a opražíme na ňom pripravené mäso z oboch strán približne 2-3 minúty. Pridáme brandy a necháme zovrieť. Cibuľu s hubami vrátime do panvice a vmiešame kyslú smotanu. Prehrejeme, premiešame a odstavíme z ohňa. Zemiaky scedíme, naložíme na taniere spolu s mäsom a prelejeme hubovo-orieškovou omáčkou.