Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Jahňací chrbát osolený a okorenený opečieme sprudka na panvici a dáme ho dopiecť do predhriatej rúry na cca 7-8 minút. Strúhaný parmezán premixujeme so žeruchou a mäsko v ňom obalíme
Tarhoňu opečieme tak aby mala farbu a zalejeme vývarom alebo vodou, podľa potreby osolíme a okoreníme. Varíme 15minút aby zmäkla. Pred koncom pridáme na plátky nakrájaný stopkový zeler, cesnak a na drobno nakrájaný bieli zeler, kyslú smotanu a maslo.
Červenú papriku spolu s cesnakom a cibuľou dáme piecť osolíme okoreníme. Keď bude dostatočne opečená pridáme smotanu a redukujeme na hustú omáčku. Následne mixujeme do hladka.