Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky. Ošúpeme cesnak a najemno ho nasekáme. Na panvici rozpálime arašidový olej a opečieme na ňom hovädzie mäso. Pomaly pridáme Teriyaki omáčku a cesnak a smažíme ďalších 5 minút za stáleho miešania. Medzitým uvaríme rezance v osolenej vode 4-5 minút. Do hovädzieho mäsa pridáme fazuľové klíčky. Zmes dochutíme kokosovým mliekom a Sambal Oelek pastou, všetko spolu dobre premiešame a necháme krátko povariť. Nakoniec pridáme rezance Shan'shi. Jedlu dodá výbornú chuť nakrájaná jarná cibuľka, ktorou sa nakoniec mäso posype.