Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Postup:
Prepeličkám obsekáme prvé články krídel ktoré použijeme na omáčku, prepeličky osolíme okoreníme a naplníme plnkou ktorú sme si pripravili s rožkov petržlenovej vňate a vajca, ochutenou soľou korením a cesnakom. Do plnky pridáme tiež slaninu. Takto pripravené prepeličky opečieme na panvici a dáme ich na 15 minút dorobiť do rúry.
Do obsekaných koncov krídel pridáme víno a demi glace a zredukujeme na výraznú omáčku.
Koreňovú zeleninu si nakrájame spolu s cibuľou, cesnakom a kuriatkami, opečieme a pridáme smotanu v ktorej to budeme variť do mäkka a redukovať až nám vznikne pekné husté ragú. Ochucujeme soľou a jemne korením.