Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
(RAW recept)
Ingrediencie:
Paštrnáková ryža:
Marinované šampiňóny:
Šalát:
Postup:
V miske zmiešame oliv.olej, balz. ocot a sój. omáčku, pridáme očistené, na štvrťky nakrájané šampiňóny a premiešame. Marinujeme 10 minút. Paštrnák očistíme, nakrájame na väčšie kusy v kuch.robote na veľkosť ryže, v miske zmiešame paštrnák s kešu maslom, pridáme hrášok a štupku soli. Ak bude mrazený hrášok, opláchneme v teplej vode a necháme rozmraziť. Šalát, uhorku, papriku nakrájame na menšie kúsky, petrž.vňať nasekáme nadrobno, šalát pokvapkáme olejom a umeoctom, premiešame a dozdobíme klíčkami.