Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
SUROVINY:
• 9 ks celozrnný toastový chlieb
• vajíčka
• olej alebo maslo
• 10 ks špekačky 98% podiel mäsa
• kečup
• horčica
• 4 ks šalátová uhorka
• red'kovky /špajdle so špicom
• soľ!
POSTUP:
Toastový chlieb nakrájame na väčšie a menšie trojuholníky. Vajíčka rozšlaháme v miske, osolíme.
Pripravíme si pánvicu s olejom.
Toasty obalíme vo vyšľahanom vajíčku a vyprážame na horúcom oleji.
Popritom si vyrezávaním upravíme šalátové uhorky a na oboch koncoch vydlabeme jamky, do ktorých servírujeme
horčicu a kečup. Do stredu uhorky napichneme špajdlu, do ktorej postupne napichujeme vajíčkové toasty.
Špekačky prekrojíme pozdĺžne na dve polovičky, vrch narežeme na mriežky a dáme na rozpálený olej.
Na tanier položíme uhorku s napichnutými toastami, pridáme špekačky.
Z red’koviek si vyrežeme muchotrávky a dodekorujeme.
VIDEO: Takto dievčatá robili recept na ježkov v Mojej mame: