Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Marináda na mäso
750g hovädzia sviečková
80 ml extra panenského olivového oleja
30 ml čerstvej citrónovej šťavy
15g čerstvého oregana nasekaného
15g čerstvej mäty
1 struk cesnak
trochu chili papričiek
červená paprika
cibuľa
(mäso by malo byť v marináde 4 hodiny)
šálát
250g kuskus
30 g sušené hrozno
kurací vývar
jarná cibulka
petržlenová vňať
mätové lístky
olivový olej
citronová šťava
sol, korenie
Postup:
Nakrájané mäso striedavo napichujeme s paprikou a cibuľou na bambusové ihly
Mäso grilujeme
Urobíme marinádu a vložíme mäso.
Nakrájané mäso striedavo napichujeme s paprikou a cibuľov na bambusové ihly
Mäso grilujeme
Kuskus a hrozienka zalejeme horúcim vývarom
ostatné ingrediencie pokrájame
zmiešame s kuskusom