Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Postup:
Na rozpálenej panvici na troche olivového oleja začneme opekať sušenú šunku nakrájanú na pásiky. Pridáme morčacie prsia nakrájané na rezance, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a trochou čerstvého tymianu. Za občasného miešania restujeme asi 5 minút. Potom pridáme hrušku nakrájanú na väčšie kúsky a opekáme, kým nie sú mäso aj hruška do zlatohneda opečené zo všetkých strán. Pred koncom pridáme na panvicu asi 1 lyžicu masla a šťavu z 1 citróna. Premiešame a odstavíme z plameňa.Cuketu nakrájame na hranolčeky a orestujeme na rozpálenej panvici na olivovom oleji. Pridáme nadrobno nasekanú štipľavú papričku a 3 strúčiky cesnaku. Osolíme a okoreníme. Restujeme do zlatohneda. Na záver pridáme šťavu z 1 citróna a asi 2 lyžice nasekanej čerstvej mäty. Dôkladne premiešame a odstavíme z plameňa.