Takýto recept na fánky možno nepoznáte: Bez kysnutia a s tvarohom budú dokonalé!

Aj keď už máme fašiangové obdobie za sebou, dobrý recept na tradičné pokrmy tohto obdobia si určite radi zapíšete!

Na chalupe prináša do vašej domácnosti chutné a častokrát aj jednoduché recepty na prípravu. Hlavne vďaka vychytávam, ako si môžete pečenie či prípravu tradičných jedál zjednodušiť. Inak to nebude ani pri recepte na fánky, ktoré mnohí pripravujú počas fašiangového či predveľkonočného obdobia, no niektorý aj na Veľkú noc. 

Potrebujeme:

250 g mäkkého tvarohu 

300 g hladkej múky

150 g masla

1 a pol PL kryštálového cukru 

6 PL práškového cukru

2 vajíčka

1 a pol ČL sódy bikarbóny

2 ks vanilkového cukru

soľ 

​Pripravíme si preosiatu hladkú múku, pridáme mäkký tvaroh, maslo, cukor, sódu bikarbónu, štipku soli, celé vajíčka. Môžeme miesiť, ideálne rukami. Cesto si vyvaľkáme a vykrajujeme do kosoštvorcov. Presný návod nájdete vo videu vyššie!

Sledujte Na chalupe dnes o 16.45 na JOJke!